Velkommen til Sirdal Frivilligsentral

Fra 1. januar 2024 er Sirdal Frivilligsentral oppe og går. Det å få på plass en Frivilligsentral tror jeg er viktig både for frivilligheten, men også for Sirdal kommune.

Sirdal Frivilligsentral (FS) skal holde til i klubbhuset til Tonstad IL. Kommunen har inngått leieavtale med Tonstad Idrettslag som betyr at både Frivilligsentralen og BUA utlånsentral holder til her.

Jeg ser det som viktig både for frivilligheten og kommunen å komme i gang med etablering av FS så raskt som mulig . En viktig oppgave for FS vil være å støtte opp om alt det flotte arbeidet som i dag drives og utføres av frivillige, blant annet gjennom  ulike lag og foreninger. FS skal være en støtte og en inspirator for  det frivillige arbeidet. Samtidig skal jeg som leder være et bindeledd mellom frivilligheten og kommunen. For tiden jobbes det med å få etablert en styre for FS som består av representanter fra frivilligheten, kommuneadministrasjonen og det politiske nivået. 

Noe av det første som nå vil bli gjort er å jobbe fram en oversikt over ulike aktiviteter som i dag finnes i kommunen. Målet er å få lagt dette inn i en "aktivitetskalender" som  folk kan bruke både som en oversikt over hva som finnes av tilbud og når og hvor det foregår.  En vil også ha fokus på å komme i kontakt med personer som kan/ønsker å bidra som frivillig opp mot Frivilligsentralen. 



Kontakt

Tonstad
4440 Tonstad

Organisasjonsnummer
964964165

Sosiale media

2024 © Sirdal Frivilligsentral